Zajednička vožnja ili dijeljenje prevoza

Carpooling, zajednička vožnja ili dijeljenje prijevoza , je proces dijeljenja troškova putovanja sa drugim osobama koje putuju na isto odredište.
BeBeep pruža brojne prednosti za korisnike, zajednicu i životnu sredinu. Registracija na platformi i dijeljenje putovanja za vozače, ili rezervacija putovanja za putnike, mogu se obaviti u samo nekoliko klikova.

Vozači

Korišćenje naše platforme pomaže vozačima da značajno smanje troškove putovanja, stvarajući pritom uštedu u njihovom budžetu. Osim toga, doprinosi kreiranju novih društvenih kontakata, smanjuje stres i umor koji vozači osjećaju tokom dugih vožnji.

Putnici

Niske cijene carpoolinga čine ga izuzetno privlačnim za putnike koji žele da smane troškove putovanja, istovremeno mogućava brži i jednostavniji dolaska do željenog odredišta. Korištenje carpoolinga pozitivno utiče na okolinu, smanjujući broj vozila na putevima i emisiju štetnih gasova.
Petak, 16. maj
12:30
20:00
Podgorica
Beograd
12€
Putovanje preko BeBeep carpooling platforme je sjajan način putovanja koji pruža mnoge prednosti za korisnike u smislu uštede, udobnosti, sigurnosti, društvenosti i niskih cijena.

Vozači

Korištenje naše platforme pomaže vozačima u smanjenju troškova putovanja i uštedi novca, doprinosi stvaranju novih društvenih kontakata, smanjuje stres i umor koji vozači osjećaju tokom dugih vožnji.
Petak, 16. maj
12:30
20:00
Podgorica
Beograd
12€

Putnici

Niske cijene carpoolinga čine ga vrlo atraktivnim za putnike koji žele smanjiti troškove putovanja, a istovremeno pruža mogućnost bržeg i jednostavnijeg dolaska do željenog odredišta. Korištenjem carpoolinga utiče se pozitivno na okolinu, tako što se smanjuje broj vozila na putevima.

BeBeep carpooling platforma omogućava ljudima da se povežu, i organizuju zajedničko putovanje.

BeBeep
16 EUR
Razmisli da smanjiš cijenu za ovu vožnju. Putnici će pronaći povoljnije vožnje od tvoje.

Nema zarade

Važno je napomenuti da naši korisnici ne ostvaruju nikakvu finansijsku korist putem platforme, što je definisano u našim uslovima korištenja. Ovi uslovi su jasno vidljivi pri kreiranju profila na našoj platformi. Naglasak je isključivo na dijeljenju troškova putovanja.

Naši partneri

urban
center
tehnopolis
Fond za inovacije